Nina Ekman Consulting
Marknad & Kommunikation

Referenser

”Nina är en oerhört kompetent marknadschef som har en knivskarp yrkeskompetens och som alltid levererar resultat med hög kvalitet och en professionell och positiv attityd.
Som chef är Nina en tydlig, trygg och lojal ledare med ett stort engagemang. Hon leder sina medarbetare på ett sätt som skapar förutsättningar för utveckling och får dem att växa och ta ansvar.
Hon är delar med sig av äran vid framgångar och är bra på att ge återkoppling till sina medarbetare. 
Nina får saker gjorda snabbt och effektivt och framförallt utan krångel och utan att tappa på kvaliteten. Hon är flexibel utan att tappa målet och har ett vasst affärssinne. Att hon dessutom är en omtyckt chef och en utmärkt ledare gör att jag kan rekommendera Nina alla dagar i veckan!” 

– Catrine Loqvist, HR-chef, Concent AB

 ”Jag har arbetat tillsammans med Nina i rollen som både marknadsansvarig på DTZ och som marknadschef på Concent. Vi har känt varandra länge och det är alltid kul och inspirerande att samarbeta med Nina. Med en bred kunskap från olika roller i branschen så kan Nina vår sektor ur olika perspektiv vilket är en stor tillgång när det kommer till marknadsrelaterade frågor. Alltid positiv och engagerad i det hon gör vilket smittar av sig!”

– Henrik Zetterstedt, Fastighetsnytt

 ”Under circa 3 år har jag haft förmånen att samarbeta med Nina. Alltid snabba besked, rak kommunikation och med ett professionellt bemötande. Då Nina har en gedigen kunskap om branschen har hon inte bara varit en tillgång för mig personligen utan för hela redaktionen. Lösningsfokuserad som samtidigt sprider härlig energi med sin varma personlighet!”

Victor Karlsson,  Fastighetsvärlden

 ”‘Incredibly efficient’ is the phrase that comes to mind when I think about Nina. I had the pleasure of working with Nina for three years at DTZ in Sweden, collaborating on mulitple marketing and business development projects. Nina expertly filled the role of marketing coordinator for our company’s marketing team. I was particularly impressed by her ability to manage multiple projects quickly and effortlessly, making a difference in our productivity. No matter how tense a day or meeting, she added a smile to the day. Nina is an asset to any team.”

– Brian O’Connor, DTZ in Sweden

”Nina är en fantastisk kollega! Hon är ambitiös, noggrann, drivande och sprider dessutom en positiv anda på kontoret. Man känner sig trygg när Nina tar sig an en uppgift – dessutom är det väldigt roligt att arbeta med Nina.”

– Sofia Lögdahl, AFA Fastigheter

”Nina är kompetent och välorganiserad, samt kreativ i sitt tänkande. Hon är ambitiös som medarbetare och omtyckt som medarbetare, mycket tack vare sitt alltid glada humör och sin sociala personlighet. Jag skulle ge henne min högsta rekommendation.”

– Sophia Heurlin, Colliers International

”Nina är professionell och ambitiös. Hon är kreativ och nytänkande men samtidigt väldigt noggrann och lämnar ingenting åt slumpen. Nina är dessutom en väldigt trevlig kollega som man gärna jobbar ihop med.”

– Karin Witalis, Witalis Real Estate Consulting AB

”Nina är en mycket ambitiös och noggrann tjej. Hon lämnar ingenting halvklart utan ser alltid till att slutföra det hon påbörjat på ett mycket professionellt sätt. Hon är effektiv och håller alltid ett högt tempo. Som kollega är hon social och utåtriktad. En tjej som jag absolut skulle ge mina högsta rekommendationer.”

– Nathalie Örback, Savills AB